Cum să îți marchezi talia – 5 trucuri stilistice

Mai slabă și mai înaltă! Ce promisiune! Cine ar putea sa îți aducă așa ceva? Poate un stilist și un truc vestimentar, care va crea impresia că ești mai înaltă și mai slabă.

Hainele care îți pun talia în evidență, fie că o ai în mod natural sau doar o marchezi vizual, îți creează o alură zveltă. Iar acum, pentru că torsul tău pare mai scurt, iar picioarele mai lungi, deodată parcă ai și crescut cu câțiva centimetri fără să fie nevoie de tocuri.

  1. CAMBRARE PRIN PENSE

Rochiile cu talia marcată prin pense, din croială, și cu fusta amplă se potrivesc celor mai multe dintre noi. Cele cu șoldurile mai pline se vor bucura căci fusta învolburată camuflează, iar cele cu șolduri înguste vor avea volum acolo unde le lipsea. Dacă completezi ținuta cu o curea subțire sau o centură, cât mai apropiată de culoarea rochiei, cea mai subțire parte a torsului va părea de viespe de-a dreptul. Bonus, decolteul tău va da impresia de mai plin! Amalfi și Mielita sunt două dintre mărturii.

  rochii AMALFI/MIELITA AVRIL

2. PEPLUM

Rochiile și fustele cu peplum sunt iarăși aliatele noastre dacă ne dorim să părem trase prin inel, mai ales că pot ascunde începutul de burtică. Rochia Nedely și bluza Licara vă așteaptă să le testați magia.

bluza LICARA

3. ROCHII PETRECUTE

Dacă nu știi ce rochie să probezi prima oară când vizitezi Lo Spaccio, încearcă una petrecută. Se potrivește atât unei siluete voluptoase, cât și celor care își doresc mai mult volum sau celor care vor să se simtă sexi. Nu degeaba se numește Vamp! Ai o multitudine de nuanțe din care să alegi. Iar pentru că sezonul vacanțelor este încă la început Layna este de împachetat în bagaje.

rochii VAMP

rochie LAYNA

4. CORDON

Cordonul este o altă metodă care îți poate modifica instantaneu în bine o ținută. Odată cu kilogramele în plus, talia se mută mai sus, mai spre sâni, însă putem să mutăm și cordonul sau cureaua. Rochiile Kyoto sunt mărturie cum poți părea mai zveltă, la fel și Morgana, care va fi dragoste la prima vedere pentru toate iubitoarele stilului vintage, romantic și atât de feminin.

rochie MORGANA

rochie KYOTO

5. JOC DE LINIE ȘI CONTRAST

Și ca un ultim secret, rochiile care au părțile laterale în culori contrastante vă subțiază. Iluzia optica este perfectă, ochiul nu observă decât partea din mijloc și “ignora” restul. Lo Spaccio are în colecție o rochie Violeta cu acest model, de farmecele căreia ar fi păcat să nu profitați.

rochie VIOLETA

Spor la probat și la testat trucuri prin care să vă arătați talia de viespe!

Text: GABI URDA; Foto: Lo Spaccio, Pinterest

Comenteaza

Comenteaza

INAPOI
COȘUL TĂU 0
VIZUALIZATE RECENT 0