Politica de confidentialitate2018-05-31T12:45:30+00:00

Notificare privind confidențialitatea site-ului

  1. INTRODUCERE

Această notificare privind confidențialitatea vă oferă detalii despre modul în care colectăm și procesăm datele dvs. personale prin utilizarea site-ului nostru www.lospaccio.ro , inclusiv toate informațiile pe care le puteți furniza prin intermediul site-ului nostru atunci când cumpărați un produs sau serviciu, vă înscrieți la newsletter-ul nostru sau participați la o tragere la sorți sau la un concurs.

Prin furnizarea datelor dvs., ne garantați că aveți peste 13 ani.

SC Gironde Conf SRL este organul de control al datelor și răspundem pentru datele dvs. personale (numiți în continuare “noi” sau “nostru” în această notificare privind confidențialitatea).

Detalii contact

Adresa: Calea Vitan 238, sector 3 Bucuresti 031310 Romania

Contact: 004021.346.42.41

Detaliile noastre de contact sunt următoarele:

 

Denumirea completă a persoanei juridice: SC Gironde Conf SRL

Adresa de e-mail:  office@gironde.ro

Adresa poștală: Calea Vitan nr. 238, sector 3, Bucuresti 031310 Romania

 

Dacă nu sunteți mulțumit de vreun aspect al modului în care colectăm și folosim datele dvs., aveți dreptul de a reclama acest aspect la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru probleme de protecție a datelor (www.dataprotection.ro). V-am fi recunoscători dacă ne-ați contacta înainte de a depune o plângere, astfel încât să putem încerca o rezolvare amiabilă.

Este foarte important ca informațiile pe care le deținem să fie corecte și actualizate. Vă rugăm să ne comunicați dacă în orice moment informațiile dvs. personale se modifică prin trimiterea unui e-mail la adresa client@lospaccio.ro

  1. CE DATE PERSONALE COLECTĂM

Datele personale înseamnă orice informație care facilitează identificarea unei persoane. Acestea nu includ datele anonimizate.

Putem procesa anumite tipuri de date personale despre dvs. după cum urmează:

  • Datele de identitate, care pot include prenumele, numele de familie, numele la naștere, numele de utilizator, starea civilă, titlul, data nașterii și sexul.
  • Datele de contact care pot include adresa dvs. de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail și numerele de telefon.
  • Datele financiare care pot include contul dvs. bancar și detaliile cardului de plată.
  • Datele tranzacției pot include detalii despre plățile efectuate între noi și alte detalii despre achizițiile efectuate de dvs.
  • Datele tehnice pot include datele dvs. de conectare, adresele protocolului internet, tipul și versiunea browserului, tipurile și versiunile de plug-in de browser, setarea și locația fusului orar, sistemul de operare și platforma și alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa acest site.
  • Datele profilului pot include numele de utilizator și parola dvs., achizițiile sau comenzile, interesele, preferințele, feedbackul și răspunsurile la sondaj.
  • Datele de utilizare pot include informații despre modul în care utilizați site-ul web, produsele și serviciile noastre.
  • Datele de marketing și de comunicații pot include preferințele dvs. în primirea comunicărilor de marketing de la noi și părțile terțe și preferințele dvs. de comunicare.

De asemenea, putem procesa date agregate din datele dvs. personale, însă aceste date nu vă dezvăluie identitatea și, în sine, nu sunt date personale. Un exemplu în acest sens este locul în care analizăm datele de utilizare pentru a determina procentajul utilizatorilor site-urilor web folosind o caracteristică specifică a site-ului nostru. Dacă conectăm datele agregate cu datele dvs. personale astfel încât să puteți fi identificate din acestea, atunci acestea sunt tratate ca date cu caracter personal.

Date sensibile

Nu colectăm niciun fel de date sensibile de la la dumneavoastră. Datele sensibile se referă la date care includ detalii despre rasa sau etnia dvs., credințele religioase sau filosofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră și datele genetice și biometrice. Nu colectăm niciun fel de informații referitoare la condamnări penale sau contravenții.

 Solicităm consimțământul dvs. explicit pentru prelucrarea datelor sensibile, prin urmare, atunci când trimiteți detaliile dvs., vă vom trimite o nouă comunicare prin care vă cerem să confirmați acordul dvs. pentru această procesare.]

În cazul în care suntem obligați să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în condițiile contractului dintre noi și nu ne furnizați aceste date la cerere, este posibil să nu putem executa contractul (de exemplu, pentru a livra bunuri sau servicii). Dacă nu ne furnizați datele solicitate, este posibil să fie necesar să anulați un produs sau un serviciu pe care l-ați comandat, dar dacă acest lucru se va întâmpla, vă vom notifica la momentul respectiv.

  1. ÎN CE MOD COLECTĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE

Colectăm date despre dvs. printr-o varietate de metode diferite, printre care:

  • Interacțiuni directe: Puteți furniza date prin completarea formularelor pe site-ul nostru (sau în alt mod) sau prin comunicarea cu noi prin poștă, telefon, email sau în alt mod, inclusiv atunci când:
  • comandați produsele sau serviciile noastre;
  • creați un cont pe site-ul nostru;
  • vă abonați la serviciile sau publicațiile noastre;
  • solicitați trimiterea de resurse sau materiale de marketing;
  • participați la un concurs, la tragerea la sorți, la o promoție sau un sondaj; sau
  • când ne oferiți feedback.
  • Tehnologii automatizate sau interacțiuni: Pe măsură ce utilizați site-ul nostru, este posibil să colectăm automat date tehnice despre echipamentul dvs., acțiunile de navigare și modelele de utilizare. Colectăm aceste date utilizând fișiere cookie, jurnale de server și tehnologii similare. De asemenea, este posibil să primim date tehnice despre dvs. dacă vizitați alte site-uri care utilizează cookie-urile noastre. Vă rugăm să consultați politica noastră de cookie-uri la www.lospaccio.ro/politica-de-cookie-uri/ pentru alte detalii.
  • Terți sau surse publice: Putem primi date personale de la o serie de terțe părți și din surse publice, după cum se enumeră mai jos:
    • firme de curierat rapid: FAN COURIER care se afla in UE;
    • procesatori de plati online: EU PLATESC care se afla in UE;
    • furnizori de date analitice, cum ar fi Google, care se află în afara UE;
    • retele de publicitate, cum ar fi FACEBOOK care se afla in afara UE;
  1. ÎN CE MOD UTILIZĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE

Vom utiliza datele dumneavoastră personale doar dacă este permis din punct de vedere legal. Cele mai comune utilizări ale datelor personale sunt:

  • Pentru executarea contractului încheiat.
  • În măsura în care este necesar pentru interesul nostru legitim (sau cel al unei terțe părți), interesele și drepturile dumneavoastră fundamentale neprevalând față de acele interese.
  • În cazul în care trebuie să îndeplinim o obligație legală sau o obligație față de o autoritate.

În general, nu ne bazăm pe consimțământ ca pe un temei juridic pentru prelucrarea datelor dvs. personale în alte scopuri decât în legătură cu trimiterea de comunicări de marketing către dvs. prin e-mail sau prin mesaje text. Aveți dreptul de a vă revoca consimțământul pentru primirea comunicărilor de marketing oricând, prin trimiterea unui e-mail la adresa client@lospaccio.ro

Scopuri pentru procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Mai jos este o descriere a modului în care intenționăm să utilizăm datele dvs. personale și a temeiurilor legale pe care le vom prelucra astfel de date. De asemenea, am explicat care sunt interesele noastre legitime acolo unde este relevant.

Este posibil să procesăm datele dumneavoastră personale pentru mai multe motive legale, în funcție de scopul specific pentru care folosim datele dvs. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa client@lospaccio.ro dacă doriți detalii despre temeiul juridic specific pe care ne bazăm pentru a procesa datele dvs. personale în cazul în care se aplică mai multe motive din lista de mai jos.

Scop/Activitate

 

Tipul datelor

 

Baza legală pentru procesare

 

Ca să vă înregistrăm drept client nou

 

(a) Identitate

(b) Date de contact

 

Execuția unui contract cu dumneavoastră

 

Procesarea și livrarea comenzii dumneavoastră inclusiv:

(a) Gestiunea plăților, taxelor și comisioanelor

(b) Colectarea și recuperarea sumelor datorate nouă

 

(a) Identitate

(b) Date de contact

(c) Date financiare

(d) Tranzacționare

(e) Marketing și comunicare

 

(a) Execuția unui contract cu dumneavoastră

(b) Necesare pentru interesele noastre legitime de recuperare a debitelor datorate

 

Pentru a gestiona relația cu dumneavoastră, care va include:

(a) Transmiterea de notificări către dumneavoastră cu privire la termeni și condiții sau politica de confidențialitate

(b) Pentru a vă solicita o opinie sau a completa la un chestionar

 

(a) Identitate

(b) Date de contact

(c) Profil

(d) Marketing și comunicare

 

(a) Execuția unui contract cu dumneavoastră

(b) necesitatea de a îndeplini obligațiile legale

(c) Necesitatea de a apăra interesele noastre legitime de a avea informațiile la zi și de a studia modul în care clienții utilizează produsele/serviciile noastre

 

Pentru a putea participa la o extragere de premii, la un concurs sau pentru a completa un chestionar

 

(a) Identitate

(b) Date de contact

(c) Profil

(d) Utilizare

(e) Marketing și comunicare

 

(a) Execuția unui contract cu dumneavoastră

(b) Necesitatea de a apăra interesele noastre legitime de a studia modul în care clienții utilizează produsele/serviciile noastre, de a le dezvolta pe acestea și de a dezvolta afacerea noastră

 

Pentru a administra și a proteja afacerea noastră și pagina noastră web (inclusiv troubleshooting, analiză de date, testări, întreținere sisteme, support, raportări și hosting de date)

 

(a) Identitate

(b) Date de contact

(c) Tehnic

 

(a) Necesară pentru interesele noastre legitime de a conduce afacerea noastră, de a furniza servicii de administrare și IT, de securitate a rețelei, de a preveni frauda și în contextul unei reorganizări a societății sau al unui proces de restructurare a grupului

(b) necesitatea de a îndeplini obligațiile legale

 

Pentru a livra conținut și anunțuri publicitare relevante pentru dumneavoastră și pentru a măsura și înțelege eficacitatea publicității noastre

 

(a) Identitate

(b) Date de contact

(c) Profil

(d) Utilizare

(e) Marketing și comunicare

(f) Tehnice

 

Necesitatea de a apăra interesele noastre legitime de a studia modul în care clienții utilizează produsele/serviciile noastre, de a dezvolta afacerea noastră și de a informa departamentul nostru de strategie de marketing

 

Necesitatea de a utiliza analiza datelor pentru a îmbunătăți pagina noastră web, produsele/serviciile noastre, marketingul, relațiile cu clienții și experiența dumneavoastră

 

(a) Tehnic

(b) Utilizare

 

Necesitatea de a apăra interesele noastre legitime de definire a unei tipologii de clienți pentru produsele și serviciile noastre, de a menține pagina noastră web relevantă și actuală, de a dezvolta afacerea noastră și de a informa departamentul nostru de strategie de marketing

 

Pentru a vă transmite sugestii și recomandări cu privire la bunuri și servicii care v-ar putea interesa

 

(a) Identitate

(b) Date de contact

(c) Tehnic

(d) Utilizare

(e) Profil

 

Necesitatea de a apăra interesele noastre legitime de a dezvolta produsele/serviciile noastre și de a extinde afacerea noastră

 

 

Comunicări de marketing 

Veți primi comunicări de marketing din partea noastră dacă:

  • ați solicitat informații din partea noastră sau ați achiziționat bunuri sau servicii de la noi; sau
  • dacă ne-ați furnizat datele dvs. și ați bifat căsuța la momentul introducerii datelor dvs. pentru a vă trimite comunicări de marketing; și
  • în orice caz, nu ați renunțat să primiți comunicări de marketing.

Vom solicita consimțământul dvs. explicit de înscriere înainte de a partaja datele dvs. personale cu orice terță parte în scopuri de marketing.

Ne puteți solicita nouă sau terțelor părți să nu vă mai trimitem mesaje de marketing oricând [logându-vă pe pagina noastră web și bifând sau debifând căsuțele relevante pentru a vă personaliza preferințele de marketing] SAU [apăsând pe link-urile de dezabonare din orice mesaj de marketing trimis dumneavoastră] SAU prin trimiterea unui e-mail la [INTRODUCEȚI ADRESA DE E-MAIL] .[EDITAȚI DUPĂ CUM CONSIDERAȚI NECESAR]

 

În cazul în care renunțați la primirea comunicărilor noastre de marketing, acest lucru nu se va aplica datelor personale furnizate în urma unei achiziții de produse / servicii, înregistrări în garanție, experiență de produs / serviciu sau alte tranzacții.

 

Schimbarea scopului utilizării

Vom folosi datele dvs. personale numai în scopurile pentru care le-am colectat, cu excepția cazului în care considerăm în mod rezonabil că trebuie să le folosim dintr-un alt motiv și că acest motiv este compatibil cu scopul inițial. Dacă doriți să aflați mai multe informații cu privire la compatibilitatea procesării în noul scop cu cel original, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa [INTRODUCEȚI ADRESA DE E-MAIL].

Dacă trebuie să folosim datele dvs. personale pentru un scop care nu are legătură cu scopul pentru care am colectat datele, vă vom notifica și vom explica temeiul legal al procesării.

Putem prelua datele dvs. personale fără cunoștințele sau consimțământul dvs. atunci când acest lucru este necesar sau permis de lege.

  1. DIVULGAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE

Este posibil să partajăm datele dvs. personale cu părțile prezentate mai jos în scopurile stabilite în tabelul de la punctul 4 de mai sus:

  • Furnizori de servicii care furnizează servicii IT și de administrare a sistemelor.
  • Furnizori de servicii de transport si de procesare a platilor online.
  • Autoritățile fiscale și vamale, autoritățile de reglementare și alte autorități din Romania care solicită raportarea activităților de prelucrare în anumite circumstanțe.

Solicităm tuturor părților terțe cărora le transferăm datele să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Permitem acestor terțe părți să vă proceseze datele personale numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

 

  1. TRANSFERURI INTERNAȚIONALE  [NOTĂ: VĂ RUGĂM SĂ VIZIONAȚI CLIPUL VIDEO CU PRIVIRE LA TRANSFERUL INTERNAȚIONAL ȘI LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRANSFERUL CĂTRE PRESTATORI CUM AR FI XERO, DROPBOX, MAILCHIMP, AWEBER ETC, CARE AU SERVERELE ÎN STATELE UNITE]

 

 

Țările din afara Spațiului Economic European (SEE) nu oferă întotdeauna aceleași niveluri de protecție a datelor dvs. personale, prin urmare dreptul european a interzis transferurile de date cu caracter personal în afara SEE, cu excepția cazului în care transferul îndeplinește anumite criterii.

Mulți dintre furnizorii noștri de servicii terțe sunt în afara Spațiului Economic European (SEE), astfel încât prelucrarea datelor dvs. personale va implica un transfer de date în afara SEE.

De fiecare dată când transferăm datele dvs. personale din SEE, facem tot ce ne stă în putere pentru a asigura un grad similar de securitate a datelor, asigurându-se că sunt implementate cel puțin una dintre următoarele măsuri de protecție:

  • Vom transfera datele dvs. personale numai în țări unde se consideră că se oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal de către Comisia Europeană; sau
  • Atunci când folosim anumiți furnizori de servicii, putem folosi contracte specifice sau coduri de conduită sau mecanisme de certificare aprobate de Comisia Europeană, care garantează pentru datele personale aceeași protecție din Europa; sau
  • În cazul în care folosim furnizori cu sediul în Statele Unite, le putem transfera date dacă fac parte din Convenția pentru protecția confidențialității UE-SUA, care prevede o protecție similară a datelor cu caracter personal partajate între Europa și SUA.

Dacă nu este disponibilă niciuna dintre garanțiile de mai sus, vă putem solicita consimțământul dvs. explicit privind transferul respectiv. Aveți dreptul să vă retrageți acest consimțământ oricând.

Vă rugăm să ne contactați la client@lospaccio.ro dacă doriți informații suplimentare referitoare la mecanismul specific pe care îl utilizăm când transferăm datele dumneavoastră personale în afara SEE.

  1. SECURITATEA DATELOR

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală a datelor dvs. personale, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea datelor dvs. personale. În plus, limităm accesul la datele dvs. personale acelor angajați, agenți, contractori și alte părți terțe pentru care este necesar să cunoască astfel de date. Ei vor procesa numai datele dvs. personale conform instrucțiunilor noastre și vor face obiectul unei obligații de confidențialitate.

Am instituit proceduri pentru a face față oricărei suspiciuni de încălcare în domeniul datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare responsabilă despre o încălcare în cazul în care suntem obligați din punct de vedere legal să procedăm astfel.

  1. ARHIVAREA DATELOR

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, avem în vedere valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și dacă le putem atinge prin alte mijloace cu respectarea prevederilor legale aplicabile.

Conform legii trebuie să păstrăm informații de bază despre clienții noștri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare și de tranzacții) timp de cinci ani după ce aceștia nu mai sunt clienți în scopuri fiscale.

În anumite circumstanțe, ne puteți cere să ștergem datele: consultați mai jos informațiile suplimentare.

În anumite circumstanțe, putem anonimiza datele dvs. personale (astfel încât acestea nu mai pot fi asociate cu dvs.) în scopuri de cercetare sau statistice, caz în care putem utiliza aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în prealabil.

  1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ LEGALE

În anumite circumstanțe, beneficiați de drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. personale. Acestea includ următoarele drepturi:

  • Solicitarea accesului la datele dvs. personale.
  • Solicitarea corectării datelor dumneavoastră personale.
  • Solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră personale.
  • Refuzarea procesării datelor dumneavoastră personale.
  • Solicitarea restricționării procesării datelor dumneavoastră personale.
  • Solicitarea transferului datelor dumneavoastră personale.
  • Dreptul de retragere a consimțământului.

Puteți consulta mai multe informații cu privire la aceste drepturi la:

www.dataprotection.ro

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile expuse mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mal la adresa client@lospaccio.ro

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

Este posibil să fie nevoie să solicităm informații specifice de la dvs. pentru a vă ajuta să vă confirmați identitatea și să vă asigurați dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o măsură de securitate pentru a ne asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să le primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. pentru a vă putea răspunde mai repede.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, procesarea poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom informa periodic.

  1. LINK-URI CĂTRE TERȚE PĂRȚI

Acest site poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații terță parte. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca părțile terțe să permită colectarea sau partajarea datelor dumneavoastră personale. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți termenii de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

  1. COOKIE-URI

Puteți seta browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile de browser sau să vă avertizeze atunci când site-uri setează sau accesează cookie-uri. Dacă dezactivați sau refuzați cookie-urile, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu funcționează corect. Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim, vă rugăm să consultați www.lospaccio.ro/politica-de-cookie-uri/

 

REDUCERI % REDUCERI % REDUCERI % REDUCERI % REDUCERI Refuză