Te-ai razgandit? Nicio problema!

Daca un produs comandat pe LoSpaccio.ro nu este pe placul tau, ai dreptul sa-l returnnezi, fara penalitati, in termen 20 de zile lucratoare de la primirea comenzii.

Te rugam sa ne notifici in scris, folosind FORMULARUL DE RETUR sau pe adresa de email client@lospaccio.ro, ca doresti sa renunti la cumparare. Poti renunta la intreaga comanda sau la un produs din comanda. 

Produsele returnate trebuie sa fie ambalate corespunzator, pentru a evita deteriorarea pe durata transportului. De asemenea, produsele returnate trebuie sa fie în starea initiala, in care au fost primite, fara a fi suferit deteriorari de folosire, impreuna cu toate etichetele si accesoriile care le-au insotit.

Produsele care au suferit modificari sau retusuri nu se pot returna.

Cheltuielile de transport pentru returul produselor sunt suportate integral de catre tine.

In cazul în care ai primit alt produs decat cel comandat, ai dreptul sa returnezi produsul respectiv fara a suporta costurile de transport aferente returului.

Restituirea banilor, pentru produsele returnate, se va face prin transfer bancar, în contul oferit de tine, pe email sau in formularul de retur.

Prevederile legii cumparaturilor la distanta, privind retururile nu se aplica persoanelor juridice sau in cazul comenzilor ridicate de la sediul nostru.

Legea prevede ca ai dreptul sa primesti inapoi contravaloarea produselor returnate in termen de 30 de zile de la primirea returului, insa din experienta iti putem spune ca un proces de retur se finalizeaza in general in maximum 10 zile lucratoare.

INFORMATII CU PRIVIRE LA PROCESUL DE RETUR

Deci, care sunt pasii?

  1. Hotaraste asupra returului
  2. Completeaza formularul de retur. Nu vei primi de la noi un raspuns la depunerea formularului de retur.
  3. Ambaleaza continutul in mod corespunzatoar. Adauga orice accesoriu inclus si etichetele originale.
  4. Efectueaza o comanda la curierul ales in momentul plasarii comenzii. Costul de expediere cade cade in sarcina ta.
  5. Expediaza continutul la adresa noastra: GIRONDE CONF SRL, Calea Vitan 238, sector 3, Bucuresti. Pastreaza numarul de trimitere, pentru eventuale neclaritati.
  6. Noi vom primi continutul si vom efectua receptia coletului, din punct de vedere calitativ si cantitativ. In cel mai scurt timp vei primi o notificare de la noi pe email.
  7. Vom restitui contravalorea comenzi, mai putin taxa de trasnport initiala.
INAPOI

COȘUL TĂU 0

VIZUALIZATE RECENT 0