Dacă un produs comandat de pe LoSpaccio.ro nu vi se potrivește, sau nu este pe placul dvs, atunci aveți dreptul să ne anunțați în scris, folosind “formularul de retur, sau la adresa de email client@lospaccio.ro, că renunțați la cumpărare,  fără penalități, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii.

Produsele returnate trebuie să fie ambalate astfel încât să nu se deterioreze pe durata transportului. De asemenea, produsele returnate trebuie sa fie în starea inițială în care au fost primite, fără a fi suferit deteriorări datorate unei folosiri necorespunzătoare.

Aveți obligația de a returna produsul în ambalajul original împreună cu toate etichetele și accesoriile care le-au însoțit. Cheltuielile de transport pentru returul produselor sunt suportate integral de dvs.

In cazul în care ați primit alt produs decât cel comandat, deși specificațiile din cadrul comenzii sunt clare, aveți dreptul să returnați produsul respectiv fără a suporta costurile de transport aferente returului.

Restituirea banilor, pentru produsele returnate, se va face prin transfer bancar, în contul oferit de dvs. pe email sau în formularul de retur.

Legea prevede că aveți dreptul să primiți înapoi contravaloarea produselor returnate în termen de 30 de zile de la primirea returului.

Prevederile legii cumpărăturilor la distanță, privind retururile, nu se aplică persoanelor juridice sau în cazul comenzilor ridicate de la sediul nostru.

DESCHIDE FORMULARUL DE RETUR