Dacă un produs comandat pe LoSpaccio.ro nu este pe placul Dvs, aveți dreptul sa-l returnati, fara penalitati, in termen 20 de zile lucratoare de la primirea comenzii. Va rugam sa ne notificati in scris, folosind FORMULARUL DE RETUR sau pe adresa de email client@lospaccio.ro, că renunțați la cumpărare. Puteti renunta la intreaga comanda sau la un produs din comanda. Nu veti primi raspuns la depunerea formularului de retur. Produsele returnate trebuie să fie ambalate corespunzator, pentru a evita deteriorarea pe durata transportului. De asemenea, produsele returnate trebuie sa fie în starea inițială, în care au fost primite, fără a fi suferit deteriorări de folosire, împreună cu toate etichetele și accesoriile care l-au însoțit. Produsele care au suferit modificari sau retusuri nu se pot returna. Cheltuielile de transport pentru returul produselor sunt suportate integral de Dvs. In cazul în care ați primit alt produs decât cel comandat, aveți dreptul să returnați produsul respectiv fără a suporta costurile de transport aferente returului. Restituirea banilor, pentru produsele returnate, se va face prin transfer bancar, în contul oferit de Dvs. pe email sau în formularul de retur. Prevederile legii cumpărăturilor la distanță, privind retururile nu se aplică persoanelor juridice sau în cazul comenzilor ridicate de la sediul nostru. Pasi de urmat pentru returnarea unei comenzi:
  1. Produsul nu este pe placul Dvs. Hotarare retur.
  2. Completare FORMULAR DE RETUR. Nu veti primi de la noi un raspuns la depunerea formularului de retur.
  3. Ambalare corespunzatoare. A se include orice accesoriu inclus si etichetele originale.
  4. Comanda la curierul ales de Dvs. Costul de expediere cade in sarcina Dvs.
  5. Expediere la adresa noastra: GIRONDE CONF SRL, Calea Vitan 238, sector 3, Bucuresti. Pastrati numarul de trimitere, pentru eventuale neclaritati.
  6. Primirea si receptia coletului, din punct de vedere calitativ si cantitativ. Veti primi o notificare de la noi pe email.
  7. Restituirea contravalorii comenzii, mai putin taxa de trasnport initiala.
Legea prevede că aveți dreptul să primiți înapoi contravaloarea produselor returnate în termen de 30 de zile de la primirea returului, insa din experienta nostra va putem spune ca un proces de retur se finalizeaza in general in max 10 zile lucratoare. Daca dupa expirarea acestui termen, nu ati primit inca suma datorata in cont, va rugam sa ne scrieti pe adresa client@lospaccio.ro Va multumim! Echipa Lo Spaccio Deschide  FORMULARUL DE RETUR

promotia florala