5 Combinații coloristice de toamnă

Natura ne este cel mai mare maestru, tot ce ne putem imagina vreodată în alăturarea de nuanțe există deja undeva în jurul nostru. Iar toamna, toamna se întrece în a ne înfățișa zi după zi, alte și alte surse de inspirație pe care să le aducem în ținute…

Lumina caldă din aceasta perioadă aurește totul și ne predispune la alegeri coloristice diferite de vară. Dacă atunci preferam pasteluri, nuanțe aerate, ori, din contră, saturate, acum ne îndreptăm spre tonuri mai stinse.

Tonuri de cărămiziu

Le iubesc, îmi oferă un sentiment de căldură și calm, iar în acest sezon le întâlnim literalmente la fiecare pas prin milioanele de frunze suflate de vânt. Bluza Tiamata alături de sacoul de catifea Karl, într-o nuanță onctuoasă de maron-kaki și, bineînțeles, să păstrăm nota cromatică unitară și să purtăm culottes Civi maron sau de ce nu, bleumarin sau mov.

Tonuri de prună, mov, indigo

Cămășile Tiama sau Aralda, nu-i așa că vi le imaginați alături de gri, cum ar fi o fustă Leva sau Primera, iar pe deasupra un pardesiu Milita care să vă marcheze talia?

Legătura între piesele vestimentare de nuanțe diferite se face prin accesorii: o curea grena sau mov la pantalonul neutru, o broșă cu sclipiri argintii pe reverul pardesiului sau sacoului, ori pantofii într-un ton apropiat bluzei.

Tonuri de roșu

Luați-vă avânt și plonjați în caruselul culorilor! Dacă sunteți începătoare atunci exersați cu două culori, dacă deja mintea și ochiul s-au obișnuit cu texturile și nuanțele, atunci introduceți și o a treia culoare în ținută. Să luăm un exemplu roșu: rochia Vamp. Cel mai la îndemână vă este să o puneți alături cu negru sau cu ceva neutru: griuri, bejuri, alb, negru sau bleumarin. Rochia roșie, hai să o asociem într-un alt registru, cu un sacou Avocado animal print și dresuri gri, pantofi fuchsia.

Tonuri de kaki

Fusta Marilin Gales este una dintre favoritele mele și o văd și în ținute de toamnă cu dresuri groase, cizme cu puțin toc în tonuri de brun, un cardigan bej și pe deasupra paltonul Oxford Verde. Accesoriile sunt prietenele noastre de nădejde, unifică, personalizează și atrag atenția în punctele forte ale ținutei. Așadar, îndrăzniți – o brosă supradimensionată pe palton, o curea lată roșie, kaki sau bej în talie, brățări și cercei aurii.

Tonuri de galben și oranj

Am o atracție către sacourile purtate direct pe piele, iar Porto Glam îndeplinesc toate cerințele pentru a deveni preferate multor doamne. Cele care vor să camufleze un început de burtică, peplumul le va fi aliat de nădejde, iar culoarea va aduce luminozitate și căldură. Este destul de relaxată pentru a se împrieteni cu jeansul, datorită fermoarului, dar croiala sa elegantă îl aduce și lângă fuste clasice, conice (Fusta Lava Tina).

E timpul să priviți îndeaproape partea colorată a garderobei voastre și, de ce nu, să o completați și să testați noi combinații.

Text: Gabi Urda; Foto: Lo Spaccio si Google Images

 

Comenteaza

Comenteaza

INAPOI
COȘUL TĂU 0
VIZUALIZATE RECENT 0