Articole recomandate

7 piese Lo Spaccio de luat în bagaj

La vânătoare de ținute pentru vacanță – 7 piese Lo Spaccio de luat în bagaj

Anul acesta, bagajul pentru călătoria de vară îl văd utilitarist, cu o mare de bejuri nisipoase, un strop de animal print, poate și ceva tușe de oranj și cărămiziu, ca într-o ilustrată cu un apus din savana africană…

Bagajul de vacanță sfârșește prin a fi, mai mereu,supraîncărcat de haine pe care nu le îmbrăcăm. Strategia pentru a căra mai puțin și a avea ținute chic, dar confortabile, în fiecare zi în care ești plecată de lângă dulapul cu de toate, este premeditarea.

Studiază înainte vremea din zona în care vei ajunge, stabilește în mare traseul călătoriei și activitățile, compune apoi ținutele pe care le vei purta în fiecare zi din piese versatile, în straturi, adecvate ritmului și stilului călătoriei.

M-am îndrăgostit de rochia Wong cărămizie din colecțiile Lo Spaccio de vară. Este una dintre piesele pe care le poți împacheta pentru mare. O poți purta ca atare, la plajă, cu sandale, dar poate deveni și o simplă cămașă supradimensionată strânsă de o centură, îmbrăcată peste o pereche de pantaloni scurți   alături de teniși.

Cămașa asimetrică Muzash alături de pantalonii grej Resortir sunt perechea perfectă pentru vacanța lângă mare. Cămașa o poți sufleca, înnoda sau băga în pantaloni sau se poate metamorfozează în jachetă peste un maieu sau tricou, în serile reci.

camasa WONG camasa MUZASH, pantalon RESORTIR

 

Accesoriile joacă un rol esențial în a definitiva o ținută, astfel că un kit minimal de bagaj ar cuprinde: ochelari de soare, o curea din piele pe care să o poți adapta pentru pantaloni, o cămașă largă, o rochie, o pereche de mărgele din lemn, una, două, chiar trei perechi de cercei, eventual brățări, o pălărie de pai, o eșarfă pe care o poți purta turban, în talie, la gât.

Rochiile creează singure o ținută, așa că simplifică mult împachetatul. Un alt pont ar fi rochiile Samara, într-un autentic stil safari utilitar, cu buzunare mari, în nuanțe de nisip sau teracota arsă, ele sunt perfecte pentru un city break într-un oraș scăldat de soare. Imaginează-ți această rochie purtată cu o eșarfă ușoară care să îți protejeze părul de soare sau o pălărie din pai, sandale comode și o sumedenie de brățări din lemn.

rochie SAMARArochie BATIK

Pentru cele cu un stil boem, care se văd lâncezind pe șezlong, o rochie ca cea din seria Batik este potrivită. O tragi rapid peste costumul de baie și o scoți la fel de ușor. Abia îți atinge pielea, este atât de confortabilă și lejeră, ca o boare.

Dacă încă sunteți într-o vânătoare de vacanțe, un city break vă poate deschide apetitul către călătorii mai lungi. Întotdeauna o bluză animal print strecurată în bagaj te va scoate din încurcătură, alături de un jeans și botine poți străbate muzeele, iar seara o îmbraci lângă o fustă și te grăbești la cină. Tiamal și Zubira sunt neșifonabile, neutre, un motiv în plus să nu le ocolești la împachetat.

camasa TIAMAL, bluza ZUBIRA

Ai ochit deja vacanța? Ținutele sunt pregătite.

Text: consilier vestimentar Gabi Urda

Foto: Lo Spaccio si Pinterest

 

Comenteaza

Comenteaza

INAPOI
COȘUL TĂU 0
VIZUALIZATE RECENT 0