Dictionarul de luni

Colectiile de vacanta

DICTIONARdeLUNI
„Cruise collection / Resort collection” (Colectii de vacanta) sunt colectii ready-to-wear inter-sezon, destinate calatoriilor si vacantelor, pe care marile branduri si case de moda au inceput sa le produca in completarea celor doua mari colectii : primavara-vara si toamna-iarna, prezentate in saptamanile modei din New York, Paris, Milano, Londra.

Initial au fost concepute pentru clientii cu venituri ridicate, care isi permit sa calatoreasca constant catre destinatii exotice si croaziere de lux. In sezonul de iarna sunt lansate colectiille de croaziera, cu piese usoare, primavaratice, pentru destinatii insorite. Aceste creatii incep sa apara in magazine in noiembrie, dupa ce au fost lansate colectiile de iarna si inainte de cele de primavara.

Tinutele prezentate sunt in general confectionate din bumbac, matase, denim, in, poplin, usor de impachetat in bagaj, confortabile si usor de intretinut. Se remarca un stil nautic, inspirat de yachting si marinari, imprimeuri exotice florale, jeans prespalat, pasteluri, alb si azur mediteranean. Se accesorizeaza cu palarii cu bor lat, ochelari de soare, sandale si sunteti gata de vacanta insorita!
Chanel, Dior, Gucci, Marc jacobs, Ralph Lauren, Saint Laurent, Prada, Armani, Zegna, Etro sunt cele mai renumite branduri care ofera astfel de coelctii exceptionale, an de an!

 

Comenteaza

Comenteaza

INAPOI
COȘUL TĂU 0
VIZUALIZATE RECENT 0