Articole recomandate

Ce sa cumperi la reduceri. 5 sfaturi

cumperi la reduceri

Ioana P, blogger de stil si consilier Lo Spaccio te sfatuieste cum si ce sa cumperi la reduceri in orice sezon.

Dupa sarbatori, preturile sunt in cadere si suntem asaltati de oferte tentante. Cu toate astea, este important sa nu ne lasam dusi de val in a achizitiona produse care nu ni se potrivesc.

1. Spune nu acumularilor cantitative.

Ai deja in dulap 10 jachete negre, nu mai cumpara inca doua, indiferent de oferta de pret. Cand ocupi spatiul pretios cu produse pe care nu ai timp sa le porti cat ar trebui, iei practic din spatiul necesar garderobei sa se improspateze. Rezultatul este un spatiu      ticsit, unde nu ai vizibilitate si nici loc de dezvoltare armonioasa.

Daca trebuie sa cumperi, renunta la cateva din cele vechi;-)

2. Croiul clasic nu se demodeaza

Investeste in piese atemporale, din materiale de calitate. Mereu isi vor gasi locul in tinutele tale si te vor ajuta sa temperezi tinutele foarte ‘fashion’.

 

3. Fereste-te de cumparaturile din impuls

Nici-un articol nu va avea viata lunga in dulapul tau, atata timp cat:

    • nu iti flateaza silueta ACUM
    • nu te face sa te simti confortabil.

Nu te amagi ca vei purta acei pantaloni dupa ce vei slabi 5 kg si nici ca perechea irezistibila de pantofi incomozi va face istorie la petreceri.

Cel mai probabil vor ramane in dulap neamortizati,  evitati ocazie dupa ocazie, in favoarea pieselor care te fac sa te simti cu adevarat….bine.

4. Decat o masura mai mica, alege una mai mare

La haine, tine cont si de cheltuielile cu ajustarea. La incaltaminte nu ar trebui sa te aventurezi cu mai mult de jumatate de masura in plus sau in minus.

5. Fii la curent

Aboneaza-te la newsletterul magazinelor favorite, cat si la paginile lor de facebook, asa nu vei rata perioadele de reduceri si promotii! Astfel cumperi la reduceri eficient.

 

Comenteaza

Comenteaza

INAPOI
COȘUL TĂU 0
VIZUALIZATE RECENT 0