Articole recomandate

Simbolurile Berlinului

AMPELMANN si URSUL Berlinez
Unul din simbolurile Berlinului, ursul, isi are originea inca din 1280, cand a aparut prima oara pe stema steagului orasului Berlin. In timp a devenit mascota orasului, indragita de toata lumea, un simbol exploatat in mod creativ de mai multi artisti. In 2002, a fost creat cercul United Buddy Bears, in care fiecare urs reprezinta una din tarile Natiunilor Unite. Ii poti intalni pe strazile Berlinului dar noi am auzit ca mai si calatoresc!

Ampelmann este un alt simbol popular, al Berlinului de Est, reprezentat de omuletul de la semafor care poarta o palarie. Fiind printre putinele elemente comuniste ce s-au pastrat in present, din Germania de Est, a devenit repede un souvenir cautat.

 
Citeste si pe facebook!
Comenteaza

Comenteaza

Autentificare
Creeaza un cont

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Recuperare parola

V-aţi uitat parola? Vă rugăm să introduceţi numele de utilizator sau adresa de e-mail folosită la înregistrare. O să primiţi link-ul pentru resetarea parolei pe adresa de e-mail respectivă.

INAPOI

COȘUL TĂU 0

VIZUALIZATE RECENT 0