O carte pe săptămână

Overdressed: The Shockingly High Cost of Cheap Fashion

O CARTE PE SAPTAMANA

Overdressed: The Shockingly High Cost of Cheap Fashion
de Elizabeth L. Cline.

Moda ieftina a influentat fundamental modul in care majoritatea oamenilor se imbraca. Gasim cele mai noi tendinte la preturi surprinzator de mici. Lucru care a condus la un consum pe banda rulanta. Ce motiv am avea sa ne intretinem si sa ne reparam hainele vechi, cand tendintele se schimba constant si este atat de ieftin sa cumperi haine noi?

Autoarea isi propune sa dezvaluie adevarurile din spatele modei ieftine. Ce facem cu toate aceste haine ieftine? Si, mai ales, cum suntem noi influentati, ca individ, ca societate, ca mediu inconjurator sau nivel social?Cline ne vorbeste despre cum sa rupem cercul vicios. Putem sustine designerii si producatorii sustenabili, autohtoni, putem reinventa hainele vechi, sau sa ne croim chiar noi hainele!

„Overdress” te va inspira sa cheltui cu atentie fiecare banut, alegand lucruri de calitate care te fac sa arati si sa te simti bine.

Editura Portfolio/Penguin 2012

Comenteaza

Comenteaza

Autentificare
Creeaza un cont

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Recuperare parola

V-aţi uitat parola? Vă rugăm să introduceţi numele de utilizator sau adresa de e-mail folosită la înregistrare. O să primiţi link-ul pentru resetarea parolei pe adresa de e-mail respectivă.

INAPOI

COȘUL TĂU 0

VIZUALIZATE RECENT 0