Articole recomandate

Operatiunea Valiza!

Pentru ca se apropie sezonul, trebuie sa ai in vedere ca lookul tau de vacanta depinde mult de cum stii sa iti faci valiza. Nu vrei sa apari in pozele de vacanta, intr-un decor superb, purtand toate hainele din valiza una peste alta, in acelasi timp!

Ioana Popirlan, stilist Lo Spaccio, face cateva recomandari, astfel incat sa nu dai gres:

  1. Inainte sa incepi sa impachetezi, consulta prognoza meteo pentru locul si perioada calatoriei. Recomand www.weather.com. Daca pleci la mare, tine cont ca briza ar putea sa intensifice senzatia de frig, deci fii pregatita pentru cateva grade in minus, fata de ce spune prognoza.
  2. Incepe prin a-ti compune tinutele. Spatiul limitat dicteaza sa ai mai multe tinute de purtat la aceeasi pereche de pantofi, poseta  sau la acelasi sacou. Un bagaj eficient e compus din piese intersanjabile pentru mai multe lookuri. Nu uita de accesorii.
  3. Pantofii se pun intotdeauna in saculeti, la baza valizei, in partea mai adanca Baza trebuie sa fie compacta, astfel incat sa nu se deplaseze, la trecerea valizei de la pozitia orizontala la cea verticala.
  4. Tot in partea mai adanca se pun jachetele impaturite (vezi tutorialul pe blog si facebook), pantalonii si rochitele. Ca jacheta sa nu fie presata excesiv uite un truc: pune in interior, in dreptul umerilor, sosete sau lenjerie. Acestea o vor impiedice sa se aplatizeze in exces.
  5. In partea mai putin adanca, pune camasi, bluze si pulovere. Tot aici vine si etuiul de toaleta.
  6. 3 lucruri care sa nu-ti lipseasca din etui sunt: cateva medicamente, crema de protectie solara si o pila de calcaie. 😉
  7. Bon voyage!
Comenteaza

Comenteaza

INAPOI
COȘUL TĂU 0
VIZUALIZATE RECENT 0