Get the look

Stil de prima doamna

STIL DE PRIMA DOAMNA: rochia de zi

Fie ca este cambrata, dreapta sau cu poala ampla, decolteul nu este unul generos, de cele mai multe ori oprindu-se la baza gatului. Lungimea clasica acopera genunchiul.

Culorile pot fi tari, adaugand energie si putere tinutei, sau neutre, in functie de ocazie si de tipul de ten. De evitat culorile slab saturate sau nedefinite pentru ca pot exprima nehotarare, slabiciune.

Un cardigan si un sirag de perle sunt accentele pentru un look asezat, discret, care nu doreste sa iasa in evidenta inutil.

 

STIL DE PRIMA DOAMNA: costumul

Ca tinuta de lucru, cand prima doamna nu este doar compania presedintelui ci si o persoana activa, angajata in diverse cauze, nimic nu este mai potrivit ca un costum format din sacou si pantalon. Croiul impecabil este elementul esential. Optiunile de culori sunt nelimitate, ca in cazul lui Hillary Clinton care si-a facut un trademark de imagine, purtand costume in culori indraznete.

 

STIL DE PRIMA DOAMNA: robemantoul

Jumatate rochie, jumatate pardesiu, robemantoul este tinuta de exterior care protejeaza de frig, pastrand eleganta si distinctia unei rochii de interior. Fosta prima doamna Carla Bruni-Sarkozy este fan!

 

STIL DE PRIMA DOAMNA: rochia de seara

La o gala sau bal, o prima doamna opteaza de regula pentru rochia lunga. In cazul ei, feminitatea e mai mult rafinament decat seductie. Cantitatea de piele la vedere este limitata la cateva discrete jocuri de transparente. O conditie este ca materialele folosite sa fie nesifonabile, astfel incat sa reziste pe toata durata evenimentului luminilor necrutatoare ale aparatelor de fotografiat.

Comenteaza

Comenteaza

INAPOI
COȘUL TĂU 0
VIZUALIZATE RECENT 0