Politica de retur2015-06-17T00:00:00+00:00

[vc_row full_width=”” color_scheme=”” parallax=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Daca un produs comandat de pe LoSpaccio.ro nu vi se potriveste sau nu este pe placul dvs atunci aveti dreptul sa ne anuntati in scris ca renuntati la cumparare fara invocarea unui motiv si fara penalitati in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie ambalate astfel incat sa nu se deterioreze pe durata transportului. De asemenea produsele returnate trebuie sa fie in starea initiala in care au fost primite, fara a fi suferit deteriorari datorate unei folosiri necorespunzatoare. Aveti obligatia de a returna produsul in ambalajul original impreuna cu formularul de retur si cu toate etichetele, accesoriile si documentele care le-au insotit. Cheltuielile de transport pentru returul produselor sunt suportate integral de dvs.

In cazul in care ati primit alt produs decat cel comandat desi specificatiile din cadrul comenzii sunt clare, aveti dreptul sa returnati produsul respectiv fara a suporta costurile de transport aferente returului.

Legea prevede ca aveti dreptul sa primiti inapoi contravaloarea produselor returnate in termen de 30 de zile de la primirea returului.

Prevederile legii cuparaturilor la distanta privind retururile nu se aplica perosanelor juridice sau in cazul comenzilor ridicate de la sediul nostru.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]